Lad os fortælle jeres historie
Med storytelling får I jeres værdier til at leve.


Historier binder os sammen. De fortæller os, hvem vi er, og hvorfor vi er her. De giver os inspiration, håb og er med til at skabe en fælles identitet. Netop derfor er corporate storytelling særdeles velegnet til at få jeres værdier og mission til at leve i virksomheden eller organisationen. propr® kan skabe og facilitere jeres storytellingproces lige fra den spæde begyndelse til den fulde implementering.

Få et stærkt team bag jeres historie

Forfattere, journalister, storytellers. Kære – eller måske rettere nysgerrige – børn har mange navne, og vi har begge altid haft en stor forkærlighed for at finde og fortælle den gode historie. Særligt elsker vi de historier, der bringer os sammen og tættere på hinanden. Her er storytelling et fantastisk værktøj for de virksomheder og organisationer, der ønsker at skabe engagement, sammenhold og respekt mellem medarbejdere, og hvor ens mission og værdier lever og trives i alle led.

Storytelling er en arketypisk disciplin, der har virket gennem tusinder af år. Historier aktiverer vores følelsesapparat og gør det lettere at opfatte og at huske centrale budskaber.

Vi kan spejle os i de enkelte roller, når vi skaber rummelige fortællinger, og vi lærer og forstår, hvordan rollerne interagerer med hinanden. Dermed er de gode historier med til at skabe et fællesskab og en identitetsfølelse, der kan overleve i mange generationer.

Fremtiden tilhører de virksomheder, der forstår at skabe mening for sine medarbejdere. Mening finder vi ikke i værdibegreber som ’omstillingsparat’, ’sammenhængskraft og andre abstrakte buzzord. Mening finder vi gennem stærke historier, der binder os sammen.

Lad os være med til at finde og fortælle jeres historie.

Storytelling kan bl.a. benyttes til:

✓  værdiprocesser
✓  strategiudvikling
✓  forandringskommunikation
✓  knowledge management
✓  corporate communication
✓  anerkendelse og feedback

Storytelling hjælper med at:

✓  skabe arbejdsglæde
✓  mindske sygefravær
✓  gøre arbejdet meningsfyldt
✓  forstærke sammenholdet
✓  udbrede værdikendskab
✓  gøre ens brand stærkere

Kundehistorier

Hør vores kunder. Vi har arbejdet med alt fra offentlige styrelser og regioner til globale brands. Her er et par af deres historier, og hvad de siger om os.

Sluk solariet

Nære historier fik budskabet bredt ud

Sennheiser

Global udfordring løst med stor styrke

Region Syddanmark

Livsvigtig kommunikation

Patent- og Varemærkestyrelsen

Lødig politisk synlighed

Fatma Øktem (V)

Stærk strategi, slogan og historie sikrede valgsejr

European Inventor Award

Rekord i pressedækning

Chaplon Tea

Værdibaseret historiefortælling

CARE

To kameler reddede julesalget

Ballisager

Strategisk PR giver resultater

Storypakker

Kom let i gang med storytelling. Vi hjælper jer, uanset om I søger inspiration til selv at arbejde med storytelling, om I ønsker hjælp til at navigere sikkert igennem jeres storytellingproces, eller om I ønsker, at vi skal hjælpe jer igennem fra start til slut og sørge for, at I får storytelling grundigt integreret i jeres virksomhed eller organisation.

Vi tilbyder følgende fire storypakker, som kan kombineres efter behov. Den endelige løsning vil altid være skræddersyet jer, og vi mødes gerne uforpligtende, hvis I ønsker et skræddersyet tilbud.

Introduktion

Find mening med storytelling

Bliv introduceret til storytelling og vend mulighederne gennem et besøg af en kompetent rådgiver. Efter mødet får I tilsendt en række konkrete anvisninger for jeres videre forløb.

StoryHow
To times introduktion og sparring for ledelsen i strategisk storytelling på forskellige platforme.
Pris: 6.000 kr.

StoryHow+
To times introduktion og sparring for ledelsen i strategisk storytelling samt udarbejdelse af minirapport med konkrete anvisninger til storytelling på forskellige platforme.
Pris: 12.000 kr.

Inspiration

Kom i gang med storytelling

Spark jeres proces i gang med en keynote eller en heldagsworkshop, hvor medarbejdere og ledelse bliver klædt på med viden og konkrete værktøjer til et fuldt forløb med storytelling.

Inspirational Keynote
To timers intensiv inspiration og vidensdeling for medarbejdere og ledelse ude hos jer.
Pris: 9.500 kr.

Kick Off Workshop
Heldagsworkshop (7,5 timer) for medarbejdere og ledelse, hvor I bliver sat godt i gang med processen.
Pris: 27.000 kr.

Navigation

Bliv navigeret gennem processen

Vi hjælper jer hele vejen igennem processen og sikrer, at det strategiske fokus bliver bevaret. Vi kan også stå for at få historien helt på plads gennem udarbejdelsen af jeres egen storyplanner.

Storynavigation
Ledelsessparring, medarbejderworkshops og løbende opfølgning.
Fra: 45.000 kr.

Storyplanner
Vi udfører kvalitative interviews og udarbejder en storyplanner til jer.
Fra: 30.000 kr.

Integration

Få fortalt og integreret jeres historier

I har jeres kernefortællinger helt på plads, og skal nu integrere dem i virksomheden på de bedst egnede platforme internt og/eller eksternt. Vi giver historierne den form, I drømmer om.

Vælg f.eks.: Storybook, Livebook, 360˚ Storytour osv.
Fra: 15.000 kr.

Priser er ekskl. moms. Eventuelle transportudgifter vil blive tillagt efter aftale.