Vi er propr®
Læs om propr® og folkene bag.

Vi har fortalt historier siden 2009

Siden 2009 har vi hjulpet propre virksomheder og organisationer med at finde, fortælle og forankre deres historie og værdier internt og eksternt gennem storytelling og PR. Vi elsker de gode historier, og vi ved, hvordan vi får dem til at leve og blomstre blandt medarbejdere og ledelse, og hvordan den rette fortælling kan sætte dagsordenen i medierne.

Modsat traditionelle bureauer håndplukker vi vores kunder ud fra en række etiske og kvalitetsmæssige standarder. Ansvarlig kommunikation, kalder vi det. Vores kunder tæller alt fra offentlige styrelser til private virksomheder og organisationer i ind- og udland. Kontakt os, hvis I ønsker, at vi fortæller jeres historie.

Andreas Hansen

media director & founder

Det første ord, jeg læste højt, var ”TV AVISEN”. Jeg var vel tre år, og pludselig forstod jeg, hvad der skete, når man satte bogstaver sammen. Lige siden har jeg hverken sluppet bogstaverne eller medierne. Jeg elsker kommunikation og elsker at bringe den i øjenhøjde – og gerne på en måde, så afsender og modtager ender med at indgå i en dialog. I propr står jeg for at udarbejde historier, for strategiarbejde og for mediekontakt. Jeg har et bredt netværk og ved, hvordan journalister tænker, og hvad de har brug for.

 

– Andreas er hvad man kalder “straight forward”. Han er dybt reel, siger hvad han mener, er analytisk begavet, præcis og ordholdende. Hans redaktionelle judgement er solidt og i kraft af sine analytiske evner overskuer han dygtigt komplicerede processer.
Jacob Nybroe, souschef, TV2/Nyhederne
– Andreas er en usædvanlig begavet journalist. Begavelsen har vi mødt i Andreas’ fuldstændig klare, knivskarpe evne til at filtrere de afgørende informationer fra de ligegyldige. Sprogligt er Andreas et stort talent med et betydeligt register over at indramme og fortælle historierne.
Rolf Ask Clausen, redaktionschef, Ingeniøren

Andreas er uddannet journalist og har som journalist/redaktør arbejdet for TV Avisen, TV 2, TV 2 News, Ingeniøren og Berlingske Media og skrevet freelance for Børsen og Information. Han har læst Public Relations i USA, været account director i OutCom A/S og siddet som presseansvarlig i Patent- og Varemærkestyrelsen. Har skrevet to lærebøger i journalistik og arbejder p.t. på sin tredje. “Fem trin til artiklen” blev kåret til næstbedste undervisningsmiddel i 2007, mens “Bliv Journalist På Syv Timer” blev indstillet til samme pris i 2012.

Dagmar Winther

story director

Han hed Oscar. Han brød alle regler. Han burde nok være blevet smidt ud af den skole, jeg arbejdede på. Men min chef nægtede at opgive ham. Da jeg frustreret spurgte hvorfor, pegede chefen på en sætning i vores værdigrundlag. Fortalte, hvad det betød i praksis. Og så forstod jeg, og en helt ny horisont af mening og stolthed åbnede sig. Det var første gang, jeg oplevede, hvad det betyder, når pæne plus-ord i en virksomhed pludselig knytter an til en virkelig historie og et menneske af kød og blod. Og dén dag begyndte jeg at brænde for storytelling. Jeg elsker at gå på jagt efter de små, narrative oaser, hvor vi finder mening og arbejdsglæde, og jeg er til stadighed fascineret af den magt, historierne har over os.

– Ms Winther has shown in particular a great aptitude at reading and digesting quickly large amounts of information in both English and French and at ectracting the key issues vital for this kind of journalistic work. She has been actively promoting the work of the sector and successfully making opinion poll material easily accessible to readers. Antonis Papacostas, Head of Communication, The European Commission
– Indeholder små skud poesi, der giver romanen en overraskende tyngde, men ikke på bekostning af plot eller action. Romanen er klogt tænkt og struktureret, og historien griber dig, imens den folder sig ud, så du til sidst er så opslugt af karaktererne, at spændingen bliver uudholdelig.
killingtimecrime.com  (om Dagmars roman: “Forkynderen”)

Dagmar er forfatter, journalist og underviser. Hendes debutroman blev en anmelderrost bestseller, som er udgivet i 12 lande og bl.a. oversat til japansk. Nu skriver hun på tre, nye romaner, som bliver udgivet af People’sPress. Har i mange år arbejdet som underviser på Rønde Højskole, og har bl.a. tidligere arbejdet som Press Officer for Europa-Kommissionen.