tlf.: +45 36 96 07 78

  • da
  • en
prislister

Priser: Kvalitet for pengene

Kvalitet koster. Men på trods af at vi i over syv år har holdt en hitrate på 99,5 procent, og at du altid vil blive serviceret af en seniorkonsulent, formår vi at tilbyde konkurrencedygtige priser. Faktisk er vi stolte af vores priser, at vi gerne viser dem frem. Benytter du primært dit kommunikationsbudget på traditionel markedsføring, vil du desuden opleve flere fordele ved at allokere en del af budgettet på PR. Læs hvorfor PR er en bedre investering end traditionel markedsføring.

Vores mini- og fuldpakker tegner du for mindst et halvt år af gangen. Ved enkeltprojekter o.lign. udgør den faste timepris 1.600 kr. ekskl. moms. Uden pakkeaftale eller klippekort kan vi ikke garantere, at vi har tid i kalenderen.

Priser for PR og storytelling

PR-Klippekort 
15.000 kr./20 klip.

For virksomheder og organisationer der ønsker at kunne trække på en erfaren sparringspartner til f.eks. telefonrådgivning og små opgaver. Kortet er inddelt i 20 klip af 30 min. og skal benyttes indenfor 12 mdr.

Indeholder 20 x 30 min.

PR-Minipakken
21.000 kr./mdr.

For organisationer og virksomheder med et lille PR-behov, som ønsker løbende medieomtale, rådgivning og hjælp til f.eks. LinkedIn, Facebook, nyhedsbreve og tekster til hjemmeside.

Indeholder 15 konsulenttimer pr. mdr.

PR-Fuldpakken
39.000 kr./mdr.

For organisationer og virksomheder med et moderat til stort PR-behov som ønsker en fast, erfaren konsulent tilsluttet fremfor at ansætte en ny medarbejder. Ekstra timer kan tilkøbes til favorabel pris.

Indeholder 30 konsulenttimer pr. mdr.

Storytelling
Vi skræddersyr et forløb, så det passer til jeres virksomheds behov. Book et møde og lad os drøfte hvordan storytelling bedst hjælper jeres virksomhed.

Book et mødeLæs mere om storytelling