tlf.: +45 36 96 07 78

  • da
  • en
prislister

Priser: Kvalitet for pengene

Kvalitet koster. Men på trods af at vi i over seks år har holdt en hitrate på 99,5 procent, og at du altid vil blive serviceret af en seniorkonsulent, formår vi at tilbyde konkurrencedygtige priser. Faktisk er vi stolte af vores priser, at vi gerne viser dem frem. Benytter du primært dit kommunikationsbudget på traditionel markedsføring, vil du desuden opleve flere fordele ved at allokere en del af budgettet på PR. Læs hvorfor PR er en bedre investering end traditionel markedsføring.

Vores prispakker tegner du for mindst et halvt år af gangen. Ved enkeltprojekter o.lign. udgør den faste timepris 1.600 kr. ekskl. moms.

Tre prispakker og en a la carte menu

Minipakken
18.000 kr./mdr.

For organisationer og virksomheder med et lille PR-behov, som ønsker mindre omtaler op til otte gange årligt og løbende hjælp til f.eks. Facebook-opdateringer, nyhedsbreve og tekster til hjemmeside.

Indeholder 12 konsulenttimer pr. mdr.

Mellempakken
29.000 kr./mdr.

For organisationer og virksomheder med et moderat PR-behov, der ønsker løbende omtaler af mindre eller større grad samt løbende rådgivning og presse-
håndtering af erfarne kommunikatører.

Indeholder 20 konsulenttimer pr. mdr.

Fuldpakken
56.000 kr./mdr.

For de, der har et stort kommununikations-
behov, og ønsker fast sparring på alt fra kommunikationsstrategi til eksekvering af større opgaver og medietræning. Flere timer kan tilkøbes til fordelagtig pris.

Indeholder 40 konsulenttimer pr. mdr.

A la carte-menu
Vi skræddersyr din pakke, så det passer til dit behov og budget, ligesom vi tager enkeltprojekter ind, når vi har tid i kalenderen. Book et møde og lad os drøfte dine kommunikationsbehov.

Bestil fuld prislisteBook møde