tlf.: +45 36 96 07 78

  • da
  • en

Vi er propr®

Siden 2009 har vi hjulpet propre virksomheder og organisationer med at finde, fortælle og forankre deres historie og værdier internt gennem storytelling og eksternt gennem PR.

Vi elsker de gode historier, og vi ved, hvordan vi får dem til at leve og blomstre blandt medarbejdere og ledelse, og hvordan den rette fortælling kan sætte dagsordenen i medierne og blandt de øvrige interessenter.

Modsat traditionelle bureauer håndplukker vi vores kunder ud fra en række etiske og kvalitetsmæssige standarder. Ansvarlig kommunikation, kalder vi det. Vores kunder tæller alt fra offentlige styrelser til private virksomheder og organisationer i ind- og udland.

Kontakt os for et møde, hvis I ønsker hjælp med jeres historie.

 andreas underskrift  dagmar-underskrift-lille

andreasdagmar

ashAndreas Hansen

Media Director

Manden med tjek på medieverdenen. Har som journalist og redaktør arbejdet for bl.a. TV 2, DR, Ingeniøren og Berlingske Media og skrevet for Børsen og Information før springet til kommunikationsverdenen.

Mød Andreas

Dagmar Winther

Story Director

Kvinden med sans for historier. Er journalist, underviser og international forfatter, og er indtil videre blevet udgivet i 12 lande og bl.a. oversat til japansk. Har desuden arbejdet for Europa-Kommissionen.

Mød Dagmar