tlf.: +45 36 96 07 78

  • da
  • en

– gode historier fortjener at blive fortalt, Story Director, Dagmar Winther

Han hed Oscar. Han brød alle regler. Han burde nok være blevet smidt ud af den skole, jeg arbejdede på. Men min chef nægtede at opgive ham. Da jeg frustreret spurgte hvorfor, pegede chefen på en sætning i vores værdigrundlag. Fortalte, hvad det betød i praksis. Og så forstod jeg, og en helt ny horisont af mening og stolthed åbnede sig. Det var første gang, jeg oplevede, hvad det betyder, når pæne plus-ord i en virksomhed pludselig knytter an til en virkelig historie og et menneske af kød og blod. Og dén dag begyndte jeg at brænde for storytelling. Jeg er særligt optaget af kommunikation i virksomheder. Jeg elsker at gå på jagt efter de små, narrative oaser, hvor vi finder mening og arbejdsglæde, og jeg er til stadighed fascineret af den magt, historierne har over os.

 

Hvorfor være propr?

Fordi vi lever i en verden, hvor troværdighed og ordentlighed bliver den vigtigste gangbare valuta.

 

Om debutromanen ‘Forkynderen’:

– Jeg er imponeret, 
Sara Blædel, forfatter

– Glimrende spændingsroman, hvis styrke ligger I de eksistentielle dialoger. Forkynderen viser en forfriskende stor spændvidde i de danske krimier, Weekendavisen

– Indeholder små skud poesi, der giver romanen en overraskende tyngde, men ikke på bekostning af plot eller action. Romanen er klogt tænkt og struktureret, og historien griber dig, imens den folder sig ud, så du til sidst er så opslugt af karaktererne, at spændingen bliver uudholdelig, killingtimecrime.com

Anbefalinger:

– Ms Winther has shown in particular a great aptitude at reading and digesting quickly large amounts of information in both English and French and at ectracting the key issues vital for this kind of journalistic work. She has been actively promoting the work of the sector and successfully making opinion poll material easily accessible to readers.
Antonis Papacostas, Head of Communication, The European Commission

– Dagmar er selvstændig og produktiv. Hun engagerer sig I opgaven og evner at tale med alle typer mennesker.
Birgitte Thingholm, Kommunikationschef, Aarhus Amt

Dagmar er forfatter, journalist og underviser. Hendes debutroman blev en anmelderrost bestseller, som er udgivet i 12 lande og bl.a. oversat til japansk. Nu skriver hun på tre, nye romaner, som bliver udgivet af People’sPress. Har i mange år arbejdet som underviser på Rønde Højskole, og har bl.a. tidligere arbejdet som Press Officer for Europa-Kommissionen.

Kontakt Dagmar:

mail: dagmar@propr.dk 
tlf. (direkte): +45 27144090
linkedin: @dagmarwinther