tlf.: +45 36 96 07 78

  • da
  • en

– Jeg elsker kommunikation, CEO & Media Relations Director, Andreas Hansen

Det første ord, jeg læste højt, var ”TV AVISEN”. Jeg var vel tre år, og pludselig forstod jeg, hvad der skete, når man satte bogstaver sammen. Lige siden har jeg hverken sluppet bogstaverne eller medierne. Jeg elsker kommunikation og elsker at bringe den i øjenhøjde – og gerne på en måde, så afsender og modtager ender med at indgå i en dialog. I propr står jeg for en stor del af den daglige kontakt til medierne. Jeg har et bredt netværk og ved, hvordan journalister tænker, og hvad de har brug for af information og vinkler.

 

andreas

Hvorfor være propr?

Fordi vi har et stadig større ansvar for at sikre lødig kommunikation, efterhånden som medierne hverken har tid eller ressourcer til selv at grave de gode historier frem og foretage den nødvendige research.

 

– Andreas Sune Hansen er hvad man kalder “straight forward”. Han er dybt reel, siger hvad han mener, er analytisk begavet, præcis og ordholdende. Hans redaktionelle judgement er solidt og i kraft af sine analytiske evner overskuer han dygtigt komplicerede processer. Han har selv valgt at fratræde TV2/News til min udelte beklagelse.
Jacob Nybroe, souschef, TV2/Nyhederne

– Andreas Hansen er en usædvanlig begavet journalist. Begavelsen har vi mødt i Andreas’ fuldstændig klare, knivskarpe evne til at filtrere de afgørende informationer fra de ligegyldige og præsentere nye klare vinkler. Sprogligt er Andreas et stort talent med et betydeligt register over stærke bud på måder at indramme og fortælle historierne – uanset om han selv skriver eller om han redigerer.
Rolf Ask Clausen, redaktionschef, Ingeniøren

Andreas er uddannet journalist og har som journalist/redaktør arbejdet for TV Avisen, TV 2, TV 2 News, Ingeniøren og Berlingske Media og skrevet freelance for Børsen og Information. Han har læst Public Relations i USA, været account director i OutCom A/S og siddet som presseansvarlig i Patent- og Varemærkestyrelsen. Har skrevet to lærebøger i journalistik. “Fem trin til artiklen” blev kåret til næstbedste undervisningsmiddel i 2007, mens “Bliv Journalist På Syv Timer” blev indstillet til samme pris i 2012.

Kontakt Andreas:

mail: andreas@propr.dk 
tlf. (direkte): +45 61310778
twitter: @ashansen