tlf.: +45 36 96 07 78

  • da
  • en

Venstre: Der er kun én Fatma

Date: 14. januar 2013 Category: ,

Venstre: Der er kun én Fatma

Udfordring

At få Venstres spidskandidat Fatma Øktem valgt til Folketinget. Som ny Venstre-kandidat i Horsens var kendskabet til Fatmas person og politiske holdninger begrænset inden valget, og hun havde i 2007 stillet op til Folketinget uden held.

Løsning

Løsningen blev en massiv pressekampagne, hvor næsten et års strategisk forarbejde skulle sikre, at vælgerne lærte Fatmas politik og person at kende før og under valgkampen.

Resultat

En plads i Folketinget med rekordhøjt stemmetal – tre gange flere end i 2007. Trods stor kamp om mediepladsen fik Fatma 29 større omtaler i 14 medier i valgkampens tre uger – bl.a. TV-optrædener på TV 2 News, TV 2 Nyhederne, TV Avisen, Go’ Morgen Danmark og Aftenshowet.

– Rådgivningen har været dybt professionel og proprs knivskarpe analyser betød, at vi pressemæssigt altid var et skridt foran. De beslutninger, vi traf, blev altid lynhurtigt konverteret til stærkt pressemateriale og afsat til relevante medier, der nærmest altid kvitterede med omtale. proprs arbejde under valgkampen betød, at min politiske profil blev mere synlig og skarp for hver dag.

Fatma Øktem, MF og ligestillingsordfører, Venstre