tlf.: +45 36 96 07 78

  • da
  • en

Patent- og Varemærkestyrelsen: Lødig synlighed

Date: 14. januar 2013 Category: ,

Patent- og Varemærkestyrelsen: Lødig synlighed

Århus Stiftstidende PRO

Udfordring

Værdien af at beskytte intellektuelle rettigheder skal gøres endnu mere synlig for danske virksomheder. Samtidig skal styrelsens forskellige nye tiltag og aktiviteter regelmæssigt have presseeksponering.

Løsning

Igennem flere år har propr rådgivet Patent- og Varemærkestyrelsen i kommunikationsspørgsmål og løbende eksekveret og synliggjort mange af de aktiviteter som styrelsen løbende søsætter for at hjælpe danske virksomheder.

Resultat

Over en årrække har propr været med til at skabe værdifud og lødig omtale af Patent- og Varemærkestyrelsens aktiviteter og initiativer til gavn for selvstændige opfindere og små og store danske virksomheder med målet at styrke dansk konkurrenceevne.

 

pvslogo

– Vi kan varmt anbefale propr som en meget fleksibel og kompetent samarbejdspartner. Udarbejdet materiale har været ‘best practice’. Kort, præcist og fyldestgørende og ikke mindst særdeles velformuleret med den rette politiske betoning. Vores område er komplekst og fagligt krævende, så det er en præstation at kommunikere let og levende samtidig med at lødigheden bevares.

Camilla Hjermind, sektionschef, Patent- og Varemærkestyrelsen